Crematorium-Siesegem_KAAN-Architecten-©Simone-Bossi_WEB

Aalst

Crematorium Siesegem

Afscheid nemen.
IGS Westlede stelt zijn zalen ter beschikking om waardig afscheid te nemen van een overledene met de professionele hulp van onze medewerkers, voor en tijdens het afscheid.


Afscheidsplechtigheden

Crematorium Siesegem is een plek waar u op een serene manier afscheid kan nemen van uw dierbare. Siesegem beschikt over twee aula’s van verschillende grootte waar afscheidsplechtigheden met audiovisuele ondersteuning kunnen plaatsvinden. Nabestaanden kunnen de inhoud en de vormgeving van de ceremonie zelf bepalen. Wij staan open voor alle levensbeschouwelijke overtuigingen. Onze medewerkers staan voor u klaar om plechtigheden voor te gaan en desgewenst op maat samen te stellen maar u kan evengoed beroep doen op een externe voorganger. Voor de plechtigheid kan u familieleden, vrienden en kennissen opwachten in de inkomhal of u kan gebruikmaken van een afzonderlijke wachtkamer.


Livestream

Siesegem voorziet voor de aula’s Schelde en Dender in Aalst de mogelijkheid tot livestreaming van de plechtigheden.
De opname wordt niet bijgehouden en zal niet op drager worden verschaft. Met andere woorden, er kan alleen live worden meegekeken tijdens de plechtigheid.
Wij kozen voor een hoogwaardige vorm van livestreaming waarbij de PowerPoint en klank met volle kwaliteit worden meegestuurd naar de kijker.
De plechtigheid kan enkel worden gevolgd indien hiervoor een wachtwoord werd ontvangen van de naaste familie.


Begraafplaats

Wilt u de as laten verstrooien? Verkiest u een ecologische begraving van de urne in een urnentablet? Crematorium Siesegem beschikt over een eigen begraafplaats waar het allebei mogelijk is. U kan er ook voor kiezen de as te laten bijzetten of verstrooien in uw eigen gemeente.


Koffietafels

In crematorium Siesegem kan u ook terecht voor rouwmaaltijden. Daar serveren wij zowel broodmaaltijden als warme maaltijden.


Actueel

  • Herdenkingsplechtigheden

    Op 2 november zal de herdenkingsplechtigheid georganiseerd door het Huis van de Mens starten om 11 uur.
    Inschrijven kan via of telefonisch 053/77 54 44.

    Het bisdom heeft beslist dat er dit jaar geen herdenkingsplechtigheden georganiseerd worden door de dienst Christelijke Begeleiding.


Locatie


Contact

Crematorium Siesegem
Merestraat 169
9300 Aalst
09 355 51 78