Rondleiding crematoria

Ontdek de Rust en Zorg van ons Crematorium: Een Rondleiding die Verwondert

Bent u benieuwd naar de werking van een crematorium en de serene schoonheid die schuilgaat achter onze diensten? Wij nodigen u van harte uit voor de algemene rondleiding. Tijdens deze informatieve en inspirerende tour krijgt u een unieke inkijk in de dagelijkse werking van onze faciliteiten.

Onze rondleiding bevat een verkenning van het prachtige domein en de gebouwen. Tevens krijgt u inzicht in de werking van onze dienst plechtigheden, waar respect en zorg centraal staan bij iedere afscheidsceremonie.

Een hoogtepunt van de rondleiding is het bezoek aan de ovenruimte, waar onze nieuwste elektrische ovens worden getoond en toegelicht. U zult versteld staan van de moderne technologie en de zorgvuldigheid waarmee elke stap wordt uitgevoerd, alsook het niet aflatend streven naar duurzaamheid.

Tot slot neemt u een kijkje in onze cateringafdeling. Hier krijgt u niet alleen uitleg over de dienstverlening, maar kunt u ook genieten van een hapje en een drankje, aangeboden met dezelfde aandacht en kwaliteit als al onze andere diensten.

Kom en ontdek zelf hoe wij rust, zorg en respect combineren in een omgeving die ontworpen is om troost en sereniteit te bieden. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen en uw vragen te beantwoorden tijdens deze rondleiding.

Deze starten telkens om 14.30u op volgende locaties

Lochristi: 28 september (klik hier om in te schrijven voor Lochristi op 28 september)

Aalst: 7 september (klik hier om in te schrijven voor Aalst op 7 september)

Sint-Niklaas : 12 oktober (klik hier om in te schrijven voor Sint-Niklaas op 12 oktober)

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x