Reveil24 Troosttoer

Op zondag 29 september strijkt VZW Reveil neer in crematorium Westlede, Smalle Heerweg 60 te Lochristi.

Graag nodigen we u uit voor een bijzonder troostconcert van VZW Reveil dat plaatsvindt in de tuin van de hoeve  en de schuur. 

Dit concert maakt deel uit van hun hartverwarmende "Troosttoer" door Vlaanderen, waarbij ze met hun unieke Reveil Troostmobiel – een omgebouwde caravan vol verhalen en muziek – halt houden op speciale locaties zoals de onze.

Onder het gastvrouwschap van niemand minder dan Lieve Blancquaert, belooft dit een onvergetelijk moment van verbinding en bezinning te worden. Met prachtige bijdragen van artiesten, dichters en experts zoals Uus Knops, auteur, psychiater en rouwexperte met grote liefde voor woorden en verhalen, Augustijn Vermandere muzikant en zanger, Arne Leurentop die zijn verdriet vorm gaf in het album And They Spoke in Anthems en Bart Van Leuven die zijn laatste werk in de spotlight stelt, staat u een middag te wachten die zowel hart en ziel zal beroeren.

De toegang is gratis, maar reserveren is verplicht om uw plaats te verzekeren. Dit kan via volgende link:  https://www.eventbrite.be/e/970515817937?aff=oddtdtcreator

We vragen u vriendelijk om minstens een half uur op voorhand aanwezig te zijn, zodat we alles vlekkeloos kunnen laten verlopen en u een korte briefing kunnen geven. De opnames van de troosttoer worden deels gebruikt in de slotshow op 1 november. Alle info over VZW Reveil vind je op https://www.reveil.org/

Laat u meevoeren door de magie van woorden, muziek en stilte. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen en samen een waardevol moment van troost te creëren.

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x