KAAN_Crematorium_Heimolen_©Stijn_Bollaert_WEB

Sint-Niklaas

Crematorium Heimolen

Afscheid nemen.
IGS Westlede stelt zijn zalen ter beschikking om waardig afscheid te nemen van een overledene met de professionele hulp van onze medewerkers, voor en tijdens het afscheid.


Afscheidsplechtigheden

Crematorium Heimolen is een plek waar u op een serene manier afscheid kan nemen van uw dierbare. Heimolen beschikt over twee aula’s van verschillende grootte waar afscheidsplechtigheden met audiovisuele ondersteuning kunnen plaatsvinden. Nabestaanden kunnen de inhoud en de vormgeving van de ceremonie zelf bepalen. Wij staan open voor alle levensbeschouwelijke overtuigingen. Onze medewerkers staan voor u klaar om plechtigheden voor te gaan en desgewenst op maat samen te stellen maar u kan evengoed beroep doen op een externe voorganger. Voor de plechtigheid kan u familieleden, vrienden en kennissen opwachten in de inkomhal of u kan gebruikmaken van een afzonderlijke wachtkamer.


Livestream

Westlede voorziet voor de Grote Aula in Sint-Niklaas de mogelijkheid tot livestreaming van de plechtigheden.
De opname wordt niet bijgehouden en zal niet op drager worden verschaft. Met andere woorden, er kan alleen live worden meegekeken tijdens de plechtigheid.
Wij kozen voor een hoogwaardige vorm van livestreaming waarbij de PowerPoint en klank met volle kwaliteit worden meegestuurd naar de kijker.
De plechtigheid kan enkel worden gevolgd indien hiervoor een wachtwoord werd ontvangen van de naaste familie.


Koffietafels

In het cateringgebouw kan u terecht voor rouwmaaltijden. Daar serveren wij zowel broodmaaltijden als warme maaltijden.


Actueel


  Locatie


  Contact

  Crematorium Heimolen
  Waasmunsterse Steenweg 13
  9100 Sint-Niklaas
  09 355 51 78