Logo

VACATURES

VACATURE MEDEWERKER PLECHTIGHEDEN

Voltijds - B1

Helpen om waardig afscheid te nemen van een dierbare, dat is de doelstelling van IGS Westlede. Voor crematorium Westlede zijn wij op zoek naar een (m/v/x) :

Functieomschrijving

Door middel van je coördinerend talent en je oog voor zorg bouw je mee aan een serene afscheidsplechtigheid. Als voorganger van de plechtigheden streef je naar de best mogelijke bijdrage voor een moment van afscheid voor de nabestaanden.

 

Profiel

U bent in het bezit van een bachelorsdiploma en een rijbewijs B. U bent empathisch en weet een boodschap vlot en begrijpelijk over te brengen. Klantgerichtheid, integriteit en samenwerken zijn termen die u typeren.

 

Aanbod

IGS Westlede biedt een contractuele voltijdse functie op B1-B3 niveau. U zal zich dienen te verplaatsen over de verschillende vestigingen.

 

Contact

Wil je deel uitmaken van ons team? Informatie en inschrijvingsformulier vind je in de informatiebrochure op www.assolutions.be/jobs  of kan je opvragen bij Tineke Roelands (09/389 69 56). Solliciteren kan tot uiterlijk 9 september 2018. Dit kan zowel online viawww.assolutions.be/jobs als per post aan de hand van het inschrijvingsformulier, t.a.v. Tineke Roelands, A&S Solutions, Kokerstraat 2A, 9750 Zingem (datum poststempel of e-sollicitatie telt).