Logo

VACATURES

Medewerker plechtigheden

Contractueel – B1-B3 – voltijds

IGS Westlede beheert drie Oost-Vlaamse crematoria in Lochristi, Aalst en Sint- Niklaas. 51 gemeenten van de provincie Oost-Vlaanderen maken deel uit van onze Intergemeentelijke samenwerking (IGS). Per jaar verzorgen wij 4.000 afscheidsplechtigheden voor alle levensbeschouwingen, met persoonlijke en individuele voorbereiding en begeleiding. We helpen jaarlijks 350.000 bezoekers van plechtigheden om waardig afscheid te nemen van een dierbare.

Voor onze vestiging in Aalst zoeken we een medewerker plechtigheden die bereid is ook in de andere vestigingen bij te springen.

Jouw functie

Als medewerker plechtigheden sta je in voor de organisatie en serene begeleiding van de uitvaartplechtigheden in onze eigen aula’s. Je onderhoudt de contacten met de begrafenisondernemers en zorgt voor een vlotte organisatie en planning van de uitvaartdienst. Je bent het gezicht van IGS Westlede. Familie en bezoekers worden door jou vriendelijk onthaald. Je komt terecht in een team van tien collega’s die je rustig opleiden en inwerken.

Dit ben jij helemaal?

Je bent in het bezit van een bachelordiploma en eigen vervoer. Je toont een groot inlevingsvermogen en bent communicatief sterk. Je bent betrouwbaar en plichtbewust. Daarnaast schrikt zaterdagwerk jou niet af. De taak is afwisselend: je regisseert teksten, Powerpoint, audio en video. Je roteert tussen voorgaan, backoffice en onthaal. Ervaring met Apple en Office is een pluspunt.

Verloningspakket

KLIK HIER: VERLONINGSPAKKET

Interesse?

SOLLICITEER ONLINE tot en met 13 mei 2019 via select@liantis.be
met vermelding ‘sollicitatie medewerker plechtigheden Westlede’
en voeg je cv, motivatiebrief, een kopie van je diploma en een uittreksel van je strafregister toe.

Voor meer inlichtingen kan je terecht bij Anja Goegebeur, tel. 09 326 74 17 of mail naar anja.goegebeur@westlede.be .