Logo

Rouwmaaltijden

CATERING

APERITIEVEN
BROOD EN BELEG
KOUD BUFFET
MENU'S
GEBAK, KOEKEN
DRANKEN

Dit overzicht in pdf: klik hier.

 

Receptieformules: klik hier

 

ALGEMENE VOORWAARDEN/PRAKTISCHE INFO

DOORGEVEN VAN AANTAL EN KEUZE MAALTIJD
Om het verloop van de maaltijden zo vlot mogelijk te kunnen organiseren, vragen wij om ten laatste twee werkdagen voor de maaltijd in de voormiddag de gekozen formule en een richtgetal door te geven. Voor dat aantal kan u zich baseren op het aantal personen dat u aan tafel uitgenodigd heeft. Aanpassing naar het correcte aantal kan tot 10.00 uur de dag voor de maaltijd.

ALLERGENEN
Voor al onze maaltijden kunnen wij een alternatief aanbieden voor mensen met een allergie.
Gelieve dit tijdig te vermelden zodat wij de nodige bestellingen kunnen plaatsen en onze bereidingen kunnen aanpassen.

RESTJES
Ons doel is ervoor te zorgen dat niemand met honger naar buiten gaat. Daarenboven proberen wij in het kader van duurzaamheid ook geen voedsel te verspillen. Ondanks zorgvuldig plannen gebeurt het soms toch dat wij een overschot hebben.
Als u dat wenst kan u ons personeel vragen dit mee naar huis te nemen, zij zullen het voor u inpakken.

ZAALGEBRUIK
Voor een maaltijd rekenen wij geen zaalhuur, de zaal wordt gedurende twee uren voor u gereserveerd.
Onze vestigingen sluiten om 17.45 u, maaltijden met aanvangsuur na 15.45 u worden niet meer aanvaard. Als door onverwachte omstandigheden een maaltijd toch later aanvangt, gelieve er rekening mee te houden dat het sluitingsuur ongewijzigd blijft.

RECEPTIES
Vastleggen van een receptieruimte gebeurt mits tijdig doorgeven van een aantal personen, ten laatste twee werkdagen voordien om 10.00 u. De zaalgrootte en de personeelsinzet wordt hierop berekend, hiervoor geldt een forfait van € 1,00 per persoon.
Hiervoor wordt de receptieruimte gedurende twee uren voor u gereserveerd, startend van zodra de eerste genodigde binnen komt.
Recepties met aanvangsuur na 15.45 u worden niet meer aanvaard. Als door onverwachte omstandigheden een receptie toch later aanvangt, gelieve er dan rekening mee te houden dat het sluitingsuur ongewijzigd blijft.

BEDIENING
Bediening tijdens de openingsuren is inbegrepen in onze tarieven. Als door onverwachte omstandigheden onze medewerkers genoodzaakt zijn na te blijven, dan zal daarvoor vanaf 17.45 u per begonnen half uur en per kelner € 30,00 in rekening gebracht worden.

APERITIEVEN

GROEPSAPERITIEF

Bij ontvangst krijgen de mensen een aperitief aangeboden.
Op dit standaardplateau worden rode Tawny porto, witte wijn en kir geplaatst.
Dranken worden aangerekend aan voordeeltarief, per stuk volgens verbruik.

Groepsaperitief (bestelcode G) € 3,50
Wij voorzien ook standaard een plateau met vruchtensap (OXFAM) aan € 2,30/st.
Dit plateau kan ook aangevuld worden met een glas cava voor € 6,30/st.

naar top

BROOD EN BELEG (warme dranken inbegrepen)

TRADITIONEEL EN STIJLVOL
Pistolets en sandwiches.
Boterkoeken met rozijnen, chocoladestrikken.
Beleg: de klassiekers (bv. gekookte ham, jonge kaas, preparé, …).
Het buffet wordt opgesteld exclusief voor uw genodigden. Broodjes, koeken en beleg kunnen meerdere keren naar keuze genomen worden van het buffet. Warme dranken tijdens de maaltijd zijn inbegrepen, alle dranken worden aan tafel bediend.

Traditioneel en stijlvol buffet, dranken geserveerd aan tafel
(bestelcode BRK1) € 15,70

Op kleinere schotels geserveerd aan tafel (bestelcode BRK2) € 16,80

Als u dat wenst beleggen wij vooraf uw broodjes. (bestelcode BRK3, € 18,90 p.p.)

VERFIJNING MET STREEKPRODUCTEN
Ruime keuze aan broodproducten (bv. assortiment minibroodjes, boerenbrood, spelt, ciabatta, …).
Assortiment van acht verschillende soorten koffiekoeken.
Beleg: topproducten van eigen bodem (bv. Gandaham, Breydelham, Maredsous abdijkaas, …).
Kom met sla en schijfjes tomaat
Schotel met voorgesneden vers fruit.
Het buffet wordt opgesteld exclusief voor uw genodigden. Broodjes, koeken en beleg kunnen meerdere keren naar keuze genomen worden.
Warme dranken tijdens de maaltijd zijn inbegrepen, alle dranken worden aan tafel bediend.

Buffet met streekproducten, dranken geserveerd aan tafel
(bestelcode BRL1) € 19,00

Op kleinere schotels geserveerd aan tafel (bestelcode BRL2) € 20,20


VEGETARISCH/VEGANISTISCH

Vegetarische broodmaaltijd (bestelcode BR-vegetarisch) € 16,80
Pistolets en sandwiches, koffiekoek.
Beleg: jonge Gouda, tomatenpesto met cashewnoten en parmezaan, tapenade van geroosterde paprika met zwarte olijven en kappertjes.
Warme dranken tijdens de maaltijd inbegrepen.

Veganistische broodmaaltijd (bestelcode BR-Vegan) € 16,80
Zuurdesembroodjes.
Beleg: hummus, tapenade van geroosterde paprika met zwarte olijven en kappertjes, wortel/sinaasappelspread.
Fruitschoteltje.
Warme dranken tijdens de maaltijd inbegrepen.

GLUTENVRIJ/LACTOSEVRIJ

Gluten- en lactosevrije broodmaaltijd (bestelcode BR-GV) € 16,80
Gluten- en lactosevrije broodjes, beleg en koffiekoeken.
Beleg: Breydelham, Ardeense ham, filet de sax.
Warme dranken tijdens de maaltijd inbegrepen.

Voor informatie m.b.t. andere allergenen gelieve ons tijdig telefonisch te contacteren zodat wij hiermee rekening kunnen houden in onze bestellingen. 

 

naar top

KOUD BUFFET

LUXE KOUD BUFFET MET VIS EN FIJNE VLEESWAREN
Vis
Zalmfilet “belle-vue”
Tomaat gevuld met grijze garnalen
Opgevuld eitje
Gerookte visschotel (heilbot, zalm, forel)
Vlees
Gandaham
Breydelham Elite
Filet de sax
Bijgerechten
Saladbar met sla, tomaten, geraspte wortelen, knolseldersalade, komkommersalade
Aardappelsalade en ruime keuze aan broodjes
Mayonaise, cocktailsaus, tartaarsaus, vinaigrette

Koud buffet (Bestelcode KB) € 33,00

SOEP EN MENU’S

SOEP

DS-1 Soep van de dag (dagverse groentesoep) € 4,00
Heeft u graag een bepaalde groentesoep? Meld ons gerust uw voorkeur.
DS-2 Brunoisesoep (groentebouillon met fijne groenten) € 4,00
DS-3 Ajuinsoep (met crouton gegratineerd met kaas) € 4,00
DS-4 Noordzeevissoep (met toast en rouille) € 6,90

MENU

Wij bieden voor al onze maaltijden een alternatief aan voor mensen met een allergie.
Gelieve dit tijdig te melden zodat wij de nodige bestellingen kunnen plaatsen en onze bereidingen kunnen aanpassen.

VOORGERECHTEN
VG-1 Ouderwetse boerenpastei met rozijnentoast € 9,80
VG-2 Gerookte zalm - dilleroom - tomaat € 10,30
VG-3 Carpaccio van Gandaham - ruccola en parmezaanse kaas € 10,00
VG-4 Garnaalkroket met slaatje (suppl. extra garnaalkroket: € 5,00) € 10,50
VG-5 Quinoasalade met seizoensgroenten (vegetarisch/veganistisch) € 9,90

Per reservatie 1 gerecht voor de hele groep te kiezen (behalve vegetarisch).

HOOFDGERECHTEN
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met passende garnituren en groenten volgens het seizoen
HG-1 Stoverij van varkenswangetjes met frietjes € 17,50
HG-2 Kalfslapje met Gandaham € 19,50
HG-3 Kalkoenmedaillon Archiduc € 17,00
HG-4 Varkenshaasje met pepersaus € 19,10
Bij kalfslapje, kalkoenmedaillon en varkenshaasje andere saus mogelijk op aanvraag:
Archiduc, Provençaalse saus, vleesjus, bearnaisesaus.
HG-5 Kabeljauwfilet met wittewijnsaus € 19,90
HG-6 Oosters stoofpotje met kikkererwten - bulgur (vegetarisch/veganistisch) € 16,50
HG-7 Vissoep - maaltijdsoep met stukjes vis, toast en rouille € 21,50

Per reservatie 1 gerecht voor de hele groep te kiezen (behalve vegetarisch).

NAGERECHTEN
NG-1 Rode vruchten gegratineerd € 9,00
NG-2 Warm appelgebak met ijs en slagroom € 7,30
NG-3 Tiramisu € 7,30
NG-4 Dame Blanche € 7,30

Per reservatie 1 gerecht voor de hele groep te kiezen (behalve vegetarisch).

 

GEBAK - KOEKEN - ZOET

GEBAK

UITGEBREID TAARTENBUFFET
Buffet met een assortiment van taarten en gebakjes, bavarois, minipatisserie en slagroomsoesjes.
Iedereen kan meerdere keren aanschuiven.
Warme dranken inbegrepen.
Ideaal als namiddagformule voor families vanaf 25 personen.
Bestelcode ZT-a € 16,10

BISCUIT
Een lekker stuk biscuit met verse slagroom.
Bestelcode ZT-b (1 p.p.) € 5,80

PATISSERIE
Een mooi assortiment patisserie, we voorzien 2 stuks per persoon.
De gebakjes worden op schotels midden op tafel geplaatst zodat iedereen kan kiezen wat men wil.
Bestelcode ZT-c (2 p.p.) € 9,70

DROOGGEBAKJES
Frangipane, eclair, rijsttaart, mattentaart, … Formule met één gebakje per persoon.
Bestelcode ZT-d (1 p.p.) € 5,20

FRUITTAARTJE
Tarteletje met vers fruit van het seizoen.
Bestelcode ZT-e (1 p.p.) € 5,70

ASSORTIMENT KOFFIEKOEKEN
Verschillende soorten koffiekoeken, er worden twee koeken per persoon voorzien.
Bestelcode ZT-f € 7,10

KOFFIE/THEE NAAR BELIEVEN BIJ BOVENSTAANDE ZOETIGHEDEN
Warme dranken naar believen bij bovenstaande formules (koffie, thee, warme chocomelk).
Dit hoeft natuurlijk niet als dit als dessert genomen wordt na een broodmaaltijd of bij een menu met drankenforfait, want dan zijn de warme dranken reeds inbegrepen.
Bestelcode KOF (prijs per persoon) € 4,00

 

naar top

DRANKEN

APERITIEF

Bij ontvangst krijgen de mensen een aperitief aangeboden.
Op dit standaardplateau worden rode Tawny porto, witte wijn en kir geplaatst.
Dranken worden aangerekend aan voordeeltarief, per stuk volgens verbruik.

Groepsaperitief (bestelcode G) € 3,50
Wij voorzien ook standaard een plateau met vruchtensap (OXFAM) aan 2,30 eur/st.
Dit plateau kan ook aangevuld worden met een glas cava voor 6,30 eur/st.

DRANKENFORFAITS BIJ ONZE MAALTIJDEN

Bestelcode WF € 7,40
Twee glazen huiswijn tijdens de maaltijd. Waters op tafel.
Prijs per persoon.

Bestelcode FF1 € 14,40
Een aperitief type “Groepsaperitief”, 1/3 fles huiswijnen en waters bij de maaltijd, koffie nadien.
Prijs per persoon.

Bestelcode FF2 € 17,10
Een glas cava als aperitief, 1/3 fles geselecteerde wijnen en waters bij de maaltijd, koffie nadien.
Prijs per persoon.

Bestelcode FF3 € 26,30
Een glas champagne als aperitief, waters en geselecteerde wijnen à volonté bij de maaltijd, koffie nadien.
Prijs per persoon.

Bestelcode KOF € 4,00
Warme dranken na de maaltijd. Prijs per persoon

DE WIJNEN IN ONZE FORFAITS
Huiswijnen
Wit: Valmont – Paul Mas, Pays D’Oc,
Rood: Les Courtines Vieilles Vignes Carignan, Hérault, Languedoc

Geselecteerde wijnen
Wit: Mâcon Lugny – Joseph Drahon, Bourgogne
Rood: Gentilice, Ventoux

naar top

FAVV - FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR VOEDSELVEILIGHEID - SMILEY

http://www.afsca.be/smiley/nl/smiley/

Wat is de "smiley"?

De smiley is een zelfklever die aantoont dat het bedrijf een geloofwaardig systeem van hygiëne toepast.
- Elke smiley draagt een uniek identificatienummer.
- Normaal gezien vindt u de smiley terug op een goed zichtbare plaats.
- De smiley is 3 jaar geldig.
Natuurlijk krijgt een bedrijf de smiley niet zomaar ! Zijn zaak moet daarvoor voldoen aan een aantal vereisten